/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fdc761a8730b1a02e41fdb74f45e33c40.jpg)
Готується дуже легко і швидко: простий рецепт "золотого яйця"
Секретним рецептом приготування золотого яйця поділилася фуд-блогерка Міс Кола, пишуть Тренди 24. Для приготування страви потрібні продукти, які точно є в кожного вдома.
Інгредієнти, які потрібні для приготування "золотого яйця"
- Яйця – 5 штук;
- 3 – 4 чайні ложки соєвого соусу;
- 1 чайна ложка устричного соусу;
- сіль та цукор;
- 4 – 5 ложок води;
- зелена цибуля і цибуля городня;
- болгарський перець.
Як приготувати золоте яйце: покрокова інструкція
Відварені яйця потрібно тонко нарізати кільцями. Також слід дрібно нарізати цибулю і болгарський перець.
В окремій тарілці потрібно приготувати заправку. Для цього слід змішати 3 – 4 чайні ложки соєвого соусу, за наявності 1 ложку устричного соусу та 4 – 5 ложок води, а також додати трошки солі та цукру.
Після цього обсмажуємо яйця на пательні до скоринки. Опісля забираємо яйця з пательні та обсмажуємо цибулю і перець кілька хвилин.
Дивіться відеорецепт трендового "золотого яйця":
Згодом обсмажені яйця повертаємо до пательні з цибулею і перцем та додаємо заправку. Все це гарно перемішуємо, прикрашаємо зеленою цибулею і вуаля – "золоте яйце" готове!

