Пікап Rivian пережив повінь та ураган, але залишився на ходу
Пікап Rivian пережив повінь та ураган, але залишився на ходу

Пікап Rivian пережив повінь та ураган, але залишився на ходу

Наприкінці вересня на північно-східне узбережжя США обрушився ураган «Хелен», який також спричинив і повінь. Постраждала інфраструктура регіону, будинки та автомобілі. Останні просто зносило водою.

Серед потерпілих від урагану авто виявився електричний пікап Rivian R1T. Він був повністю поглинений паводковими водами, які віднесли електрокар майже на сотню метрів від місця, де його було припарковано. На кузові R1T від таких пригод залишився товстий шар бруду та мулу. Власник готовий був попрощатися з машиною, але на нього чекав сюрприз.

Пікап Rivian пережив повінь та ураган, але залишився на ходу - Фото 1

Як тільки власник наблизився до електропікапа, його дверні ручки автоматично вискочили, дозволивши потрапити до салону. Також він без жодних проблем завівся і навіть поїхав. Чоловік був дуже здивований і вирішив протестувати Rivian R1T у всіх аспектах. Він вирушив на зарядну станцію для перевірки працездатності батареї та зарядного порту.

Як не дивно, вони теж виявилися цілком робочими. Таким чином, після повного занурення у воду електричному пікапу знадобилося тільки миття та хімчистка. У Rivian зазначили, що вони встановлюють на свої моделі акумуляторні герметичні блоки. Ще в них є функції електричної ізоляції та активні системи захисту для контролю проникнення води. Тому повне занурення для них не має жодних проблем.

Источник материала
loader
loader