Нічна атака: Росія запустила по Україні 105 дронів
Нічна атака: Росія запустила по Україні 105 дронів

Нічна атака: Росія запустила по Україні 105 дронів


Сили ППО вночі працювали в 15 областях і знищили 78 зі 105 російських ударних безпілотників.


У результаті протиповітряного бою в ніч на 3 жовтня ППО знищила 78 зі 105 дронів-камікадзе, запущених Росією по Україні. Про це Повітряні сили ЗСУ.
 
“У ніч на 3 жовтня (із 21.00 02.10 по 07.00 03.10) ворог завдав удару по території України ударними БпЛА. Усього радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та здійснено супровід 105-ти ворожих безпілотників противника типу “Шахед”, – йдеться в повідомленні.
 
Відбивали повітряний напад авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.
 
У результаті протиповітряного бою було збито 78 ворожих ударних БпЛА типу Shahed у Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Рівненській та Івано-Франківській областях.

Один безпілотник полетів у напрямку Білорусі, 23 ворожі БпЛА було локаційно втрачено у різних регіонах України, ймовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Інформація уточнюється.

Нагадаємо, в ніч проти 3 жовтня Росія вкотре здійснила спробу завдати повітряного удару по Києву, запустивши ударні безпілотники. Проте, жоден з них своєї мети не досяг.

У Києві, Івано-Франківську та на Хмельниччині чули вибухи



Источник материала
loader
loader