Samsung випустить спеціальну версію Galaxy Fold 6
Samsung випустить спеціальну версію Galaxy Fold 6

Samsung випустить спеціальну версію Galaxy Fold 6

Складаний смартфон Samsung Galaxy Fold 6 Special Edition отримає більший дисплей і значно тонший корпус. Гаджет можуть представити вже цього місяця.

Ходили чутки, що тонший складаний смартфон Samsung представлять 25 вересня. Очевидно, що цього не сталося, але тепер, як стверджує інсайдер @negativeonehero в X, корейський ритейлер оприлюднив терміни попереднього замовлення та випуску Samsung Galaxy Fold 6 Special Edition. З публікації випливає, що попередні замовлення на пристрій в Кореї розпочнуться 18 жовтня і закінчаться 24 жовтня перед випуском телефону, який відбудеться 25 жовтня.

Ще раніше інсайдер Еван Бласс повідомив, що товщина цього смартфона у складеному стані становитиме 10,6 мм, а в розкладеному — 4,9 мм. Обидва дисплеї будуть більшими, ніж у Fold 6 — 8-дюймовий внутрішній і 6,5-дюймовий зовнішній. Крім цього, новинка отримає основний модуль камери з роздільною здатністю 200 Мп. Сайт Android Headlines раніше поділився ексклюзивним фото гаджета.

Прогнозують, що компанія продаватиме цей смартфон лише у Китаї та Південній Кореї. Утім, остаточно відомо це буде лише після релізу.

Источник материала
loader
loader