Влада робить інтернет-доступ в Україні вдвічі дорожчим та втричі гіршим ніж був
Влада робить інтернет-доступ в Україні вдвічі дорожчим та втричі гіршим ніж був

Влада робить інтернет-доступ в Україні вдвічі дорожчим та втричі гіршим ніж був

Злочинним і протизаконним шляхом нинішня влада обложила провайдерів величезною даниною. Попри гасла про "єдінообразіє" та про поповнення бюджету, злочинне угрупування з корумпованих депутатів та податківців виконало замовлення "згори". Вже з 1 жовтня подорожчав доступ в мережу Інтернет, але згодом суттєво погіршиться якість цієї послуги!

Ось що пише позавчора головний виконавець злочинного рішення владних лобістів - Данило Гетьманцев:

"На додаток до всіх сьогоднішніх свят вітаю зі святом детінізації галузі телекому. Відсьогодні всі провайдери фіксованого інтернету працюють виключно на загальній системі оподаткування. Жодних подрібнень на 300 ФОПів. Закон один для всіх. Як і має бути в європейській країні".

Цікаво, в якій такій Європейській країні можна проводити ліквідацію телеком-галузі в незаконний спосіб?

Ось скрін з фейсбуку нардепа Олександра Федієнка:

федієнко.png (225 KB)

Народний депутат Ніна Южаніна критикує ДПС за примусове переведення інтернет-провайдерів на загальну систему оподаткування, стверджуючи, що це порушує принцип верховенства права. Вона вважає, що відповідальні за таке рішення посадові особи повинні бути звільнені, оскільки законодавство не забороняє провайдерам залишатися на спрощеній системі оподаткування.

Її пряма мова: Головний «общипувач гусей» уникне відповідальності, а Ви, виконувачі обовʼязків керівництва ДПС, що собі думаєте? Будете й далі безумовно виконувати вказівки тих, хто руйнує економіку країни⁉️

Якщо податківці забули, то в Україні діє принцип верховенства права (ст. 8 Конституції України), згідно з яким «дозволено все, що прямо не заборонено законом»?

Що це ґвалтування законодавства дасть бюджету? Швидше за все - нічого, бо більшість малих провайдерів, що давно вже балансували на рівні збитковості - просто підуть з ринку!

Що отримують споживачі, тобто ми з вами? Увага! Вже отримали - суттєве зростання ціни на інтернет-доступ.

Навіщо це зроблено і хто виграє? Гетьманцев просто виконав замовлення великих ІТ компаній на кшталт Укртелекома, Київстара, Датагруп з ВОЛЕЮ. Вони багато років намагаються знищити дрібних провайдерів для монополізації ринку. Мета - продати нам свій поганий доступ за в рази більші гроші!

Що ще можна зробити? Негайно підписати Петицію!!!!!

Підтримувати свого провайдера, іти на підняття тарифу, щоб зберегти якість доступу. І думати головою за кого голосувати на наступних виборах, бо навіть Янукович такого собі не дозволяв!

Источник материала
loader
loader