Tesla відкликає 27 185 моделей Cybertruck у США
Tesla відкликає 27 185 моделей Cybertruck у США

Tesla відкликає 27 185 моделей Cybertruck у США

Tesla подала заявку до Національного управління з безпеки дорожнього руху США (NHTSA) з проханням відкликати 27 185 автомобілів Cybertruck 2024 року. Кажуть, що ці камери заднього огляду Cybertruck мають затримку зображення під час передачі на екран дисплея, що створює ризики для безпеки та також порушує федеральний закон.

NHTSA каже, що проблема виникла через те, що система не завершила процес вимкнення перед перезапуском. Якщо водій починає рух заднім ходом до того, як система завершить процес перезапуску, може бути затримка від 6 до 8 секунд, перш ніж з’явиться зображення руху заднім ходом.

Tesla відкликає 27 185 моделей Cybertruck у США - Фото 1

Відкликання стосується деяких Cybertruck, вироблених у період з 13 листопада 2023 року по 14 вересня 2024 року. Tesla дізналася про проблему 12 вересня, провела внутрішню перевірку та оголосила про відкликання 26 вересня.

Станом на 25 вересня Tesla підтвердила 45 гарантійних претензій і скарг, пов’язаних з цим, але не виявила жодних зіткнень. 19 вересня Tesla почала надсилати оновлення програмного забезпечення OTA, щоб гарантувати правильне відображення зображення заднього ходу на екрані протягом двох секунд.

Источник материала
loader
loader