Топ-5 бюджетних смартфонів до 500 доларів
Топ-5 бюджетних смартфонів до 500 доларів

Топ-5 бюджетних смартфонів до 500 доларів

За останні роки виробники смартфонів випустили безліч вдалих моделей, які не вимагають космічних витрат. Тому вибрати один пристрій стає все складніше. Автори Tom’s Guide зібрали найкращі недорогі телефони вартістю до 500 доларів, і навіть серед них знайшлося місце для айфону.

Google Pixel 8a визнано найкращим за сукупністю якостей. Автори видання стверджують, що жоден інший телефон не може зрівнятися з його продуктивністю, камерами та дисплеєм, які за свою ціну він пропонує. Ще однією перевагою є рекордна підтримка оновленнями протягом 7 років.

OnePlus 12R потрапив до списку завдяки своїй “довговічності”: його акумулятор працює довше, ніж у конкурентів. Крім того, смартфон обладнаний швидким процесором Snapdragon 8 Gen 2, що забезпечує високу продуктивність.

На третьому місці Nothing Phone 2a як найкрасивіший недорогий смартфон на ринку. Його дизайн суттєво відрізняється від звичних Android-пристроїв, а також у нього хороші показники продуктивності та якості камер.

Інші моделі, на які варто звернути увагу у 2024 році:

  • Google Pixel 6a – ідеальний варіант для любителів фотографії.
  • iPhone SE (2022) – попри застарілий 4,7-дюймовий IPS-дисплей, має потужну начинку, яка залишає конкурентів позаду.
  • OnePlus Nord N30 – найкращий смартфон у межах $300.
  • Moto G 5G (2024) – лідер серед смартфонів до $200.

У десятку також увійшли Samsung Galaxy A55 з топовим екраном та солідною автономністю і CMF Phone 1, який має розбірний корпус, 120-герцовий OLED-дисплей і відмінні характеристики для своєї ціни.

Для тих, хто шукає продуктивні Android-пристрої, фахівці AnTuTu склали рейтинг найпотужніших моделей, де 5 з 10 місць займають пристрої Vivo, хоча перше місце продовжує утримувати Red Magic.

Невдовзі на ринку з’являться флагманські телефони на Snapdragon 8 Gen 4 та Dimensity 9400, які обіцяють значне покращення в енергоспоживанні та продуктивності, але ціни на них можуть бути значно вищими, ніж у попередників, що призведе до подорожчання Android-смартфонів.

Источник материала
loader
loader