Чоловік приїхав по своє авто на штрафстоянку і був шокований, побачивши його
Чоловік приїхав по своє авто на штрафстоянку і був шокований, побачивши його

Чоловік приїхав по своє авто на штрафстоянку і був шокований, побачивши його

У Києві стався неприємний інцидент, коли чоловік отримав штраф за неправильне паркування свого автомобіля. Після цього його автомобіль Ford був забраний інспекцією з паркування. Чоловік сплатив штраф і повернувся, щоб забрати своє авто, але виявив, що воно понівечене. Про це інформує Kyivoperative в Instagram.

Як дізнався згодом потерпілий, під час погрузки на евакуаційний автомобіль його Ford перекинувся на дах, отримавши значні пошкодження. Відео із пошкодженим автомобілем активно переглядають в мережі та коментують користувачі Instagram.

Незважаючи на те що ситуація виглядає несправедливою, водій евакуатора, який виконував погрузку, продовжує працювати і досі не поніс жодної відповідальності за завдані збитки. Цей випадок викликав обурення у водія, який тепер змушений вирішувати питання щодо ремонту свого автомобіля, незважаючи на те, що сам штраф за неправильне паркування вже сплачений.

Ситуація підкреслює проблеми в системі відповідальності під час роботи інспекцій та евакуаційних служб. 

До слова, майже дві тисячі людей загинули, а ще майже 21 тисяча була травмована у ДТП від початку року. Найбільше аварій цьогоріч трапилось у Києві, на Дніпропетровщині та Одещині. А найнебезпечнішими автодорогами за кількістю ДТП нині є M-06 Київ–Чоп та М-30 Стрий–Умань–Дніпро–Ізварине. 

Також ввечері, 3 жовтня, у центрі Києва сталася аварія за участі позяшляховика та електровелосипеда. Водійка авто, яка рухалася по Великій Житомирській у напрямку Львівської площі вирішила зробити поворот через дві подвійні смугу у напрямку вул. Стрітенської. Унаслідок чого збила юнака на електровелосипеді.

Источник материала
loader