Представлено оновлений кросовер Nissan Magnite
Представлено оновлений кросовер Nissan Magnite

Представлено оновлений кросовер Nissan Magnite

Субкомпактний кросовер Nissan Magnite, що виробляється в Індії, оновився. Автомобіль, що випускається з 2020 року, дістався середини свого життєвого циклу — настав час рестайлінгу. Машина отримала більш широку решітку радіатора і злегка видозмінений бампер, у денних ходових вогнів і ліхтарів з’явилася нова графіка, також з’явився новий колір кузова та 16-дюймові колісні легкосплавні диски.

Кліренс 4-метрового кросовера складає 205 мм, повного приводу немає. Машина побудована на платформі CMF-A+ Renault-Nissan, вона також використовується у Renault Triber та Kiger.

Під капотом встановлюються літрові бензинові двигуни потужністю 72 к.с. (атмосферний) та 101 к.с. (турбований). В базі обидва поєднуються з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, як опція для першого доступний простий «робот», для другого — варіатор X-Tronic.

В оснащенні машини цифрова панель приладів з 7-дюймовим дисплеєм, медіасистема з 8-дюймовим екраном і підтримкою бездротових інтерфейсів Android Auto і Apple CarPlay, клімат-контроль, датчик світла, дзеркало з автозатемненням. Вже в базі 6 подушок безпеки, ESP та триточкові ремені безпеки.

Вартість оновленого Nissan Magnite знаходиться в межах від 7130 до 13685 доларів. Найцікавіше — з рестайлінгом кросовер отримує по-справжньому глобальну прописку: на заводі в Ченнаї почнуть випускати версію з лівим кермом, за рахунок чого географія продажу розшириться з 18 до 65 країн.

Источник материала
loader