У Києві помічено рідкісний електрокрос Fisker Ocean
У Києві помічено рідкісний електрокрос Fisker Ocean

У Києві помічено рідкісний електрокрос Fisker Ocean

Продукція американської компанії Fisker досить велика рідкість не лише в Україні, а й у себе на батьківщині. Річ у тім, що фірми Хенріка Фіскера, талановитого данського дизайнера та невдачливого підприємця, постійно потрапляють у фінансові ями. Не стала винятком остання заснована ним компанія Fisker Inc., яка влітку цього року оголосила себе банкрутом.

У Києві помічено рідкісний електрокрос Fisker Ocean - Фото 1

На тлі цього було влаштовано грандіозний розпродаж електричних кросоверів Fisker Ocean, яких виготовили менше ніж 5 тисяч екземплярів. 3231 екземпляр Ocean, що залишилися в наявності, планувалося продати компанії American Lease за $46,3 млн. Ціни на машини варіюються від 2,5 до 16,5 тисяч доларів залежно від стану. Ймовірно, один із цих автомобілів тепер отримав українську «прописку».

У Києві помічено рідкісний електрокрос Fisker Ocean - Фото 2

Нагадаємо, що дебют “найзручнішого та комфортабельнішого SUV на електротязі” відбувся на початку 2020 року на виставці CES. На той час за нього просили від $37 499 тисяч. За своїми розмірами Fisker Ocean належить до середньорозмірних кросоверів – його довжина 4,6 м. У рух кросовер наводить один 279-сильний мотор або пара електродвигунів сумарною потужністю 558 к.с. За даними виробника, автомобіль оснащений акумуляторною батареєю енергомісткістю 113 кВт-год, а запас ходу становить до 579 км.

У Києві помічено рідкісний електрокрос Fisker Ocean - Фото 3

Источник материала
loader