Журналістка Sky News скасувала інтерв'ю з Борисом Джонсоном через заборону на запис розмови
Журналістка Sky News скасувала інтерв'ю з Борисом Джонсоном через заборону на запис розмови

Журналістка Sky News скасувала інтерв'ю з Борисом Джонсоном через заборону на запис розмови

Це вже друге скасоване інтерв’ю Бориса Джонсона у Британії за тиждень.

Журналістка Sky News Бет Рігбі скасувала інтерв'ю з колишнім прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, яке мало відбутися у межах заходу в Челтнемі. Причиною стала заборона на аудіозапис або створення стенограми розмови.

Бет Рігбі повідомила про це у соціальних мережах.

Рігбі зазначила, що як журналістка, яка спілкується з колишнім прем'єром на публічному заході, вона може продовжити роботу лише за умови, що інтерв'ю буде записано та зафіксовано на офіційному рівні. Через неможливість дотриматися цієї вимоги, журналістка змушена була відмовитися від проведення інтерв'ю.

«Я розраховувала на інтерв'ю з Борисом Джонсоном в Челтнемі, але, на жаль, не можу його зробити, оскільки мені не дозволено робити аудіозапис або розшифровку інтерв'ю. Мені дуже шкода, що доводиться скасовувати подію», — написала Бет Рігбі на своїй сторінці у соціальних мережах.

Журналістка Sky News скасувала інтерв'ю з Борисом Джонсоном через заборону на запис розмови - Фото 1

Фото: Бет Рігбі/Sky News.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader