Google запускає безкоштовну навчальну програму «Основи кібербезпеки для бізнесу»
Google запускає безкоштовну навчальну програму «Основи кібербезпеки для бізнесу»

Google запускає безкоштовну навчальну програму «Основи кібербезпеки для бізнесу»

Захист даних і систем критично важливий для будь-якого бізнесу, особливо у сучасному світі, де технології стрімко розвиваються, а кіберзагрози стають все більш небезпечними. Надійний захист від кібератак є необхідним для розвитку та успіху будь-якої компанії. І Google запрошує приєднатися до нового потоку безкоштовної програми “Основи кібербезпеки для бізнесу”

Програма надає структуровані знання про кібергігієну, протидію кібератакам, аналіз ризиків та побудову системи кібербезпеки. Це оновлений курс, і його доповнили практичним семінаром з використання AI та сертифікацією. Google Україна реалізує цю програму за інформаційної підтримки Міністерства цифрової трансформації України та платформи Дія.Освіта.

Навчання проходитиме з 15 по 31 жовтня 2024 року в режимі онлайн, тож усі учасники зможуть для себе обрати зручний темп навчання і доступ до матеріалів та записів тренінгів. Зареєструватися для участі у програмі можна за цим посиланням.

Програма буде корисною для підприємців, які прагнуть захистити свій бізнес від кібератак, а також для технічних спеціалістів, які відповідають за безпеку даних, систем й активів малого та середнього бізнесу. Учасники програми отримають:

  • Практичні навички для захисту бізнесу від кіберзагроз через бізнес-кейси, інструменти та семінар з AI
  • Тренінги від фахівців ISSP та CyberUnit Technologies
  • Можливість здобути сертифікат учасника програми та отримати нагороди.

Ця програма доповнена практичним семінаром, на якому підприємці матимуть можливість навчитися ефективно використовувати штучний інтелект для захисту свого бізнесу у кіберпросторі, виявляти слабкі місця в системі безпеки, аналізувати ризики та генерувати ефективні рішення для покращення політик безпеки. Також учасники покращать навички формулювання запитів (prompting) до AI, які дозволять отримувати максимально корисні відповіді, а на основі сценаріїв – навчаться аналізувати кіберзагрози та знаходити оптимальні шляхи їх усунення з AI.

Після завершення програми учасники зможуть пройти тестування, щоб отримати сертифікат учасника програми “Основи кібербезпеки для бізнесу”. Дізнатися більше подробиць про оновлену програму та зареєструватися можна за цим посиланням. Ці та інші ресурси, які Google створила для отримання знань для школи, роботи чи життя, доступні безкоштовно на освітньому хабі Google Знання.

Источник материала
loader
loader