Jeep готує до дебюту новий Compass
Jeep готує до дебюту новий Compass

Jeep готує до дебюту новий Compass

Третє покоління компактного кросовера Jeep Compass дебютує найближчими тижнями, а поки що компанія опублікувала перший тизер моделі.

На затемненому зображенні майбутню новинку показано у профіль. Можна відзначити незграбний дизайн і високий дорожній просвіт кросовера. Також у нього довгий капот, розширені колісні арки, сильно похиле вітрове скло, фактурні боковини та вигнута лінія скління. Оптика у автомобіля звужена, а звіси короткі, що є відсилкою до більшого Jeep Grand Cherokee.

Jeep готує до дебюту новий Compass - Фото 1

Відомо, що Compass третього покоління буде побудовано на платформі STLA Medium, на якій базуються Peugeot 3008/5008 і Opel Grandland. Модель запропонують із гібридними та плагін-гібридними силовими установками, а також у число електричному варіанті із запасом ходу до 700 км.

Jeep пообіцяв, що новий Compass запропонує «доступні можливості, найвищу продуктивність та передові технології’, натякаючи на сучасні функції інформаційно-розважальної системи та системи допомоги водієві (ADAS). Виробництво нового Compass розпочнеться у 2025 році на заводі компанії Melfi в Італії.

Источник материала
loader