Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі
Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі

Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі

Американська компанія Ford анонсувала нову версію відродженого позашляховика Bronco. Новинка під назвою Free Wheeling – відсилання до “психоделічних” версій Bronco, Econoline та F-Series 70-х.

Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі - Фото 1

Вперше яскраву “градієнтну” версію компанія підготувала у 2023 році для Ford Bronco Sport. Тепер настав час приміряти яскраву ліврею на “великому браті”. Bronco Free Wheeling отримав декоративні аплікації, дверні ручки у колір кузова, сріблясте облицювання радіатора Iconic Silver з червоним написом Bronco, чорні 17-дюймові сталеві колісні диски. Також покупці можуть додатково замовити пакет Sasquatch, до якого входять чорні алюмінієві диски з червоним окантуванням по краях. Чорний знімний дах Shadow Black доступний разом зі стандартним м’яким верхом і жорстким дахом у колір кузова.

Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі - Фото 2

Всі позашляховики Bronco Free Wheeling оснащені унікальними сидіннями з поєднанням вінілу Marine-Grade та тканинної оббивки, оформлені в яскравих червоно-жовто-жовтих кольорах, аналогічних зовнішньому декору. Також для фанів компанія підготувала різноманітну сувенірну продукцію у стилі Free Wheeling.

Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі - Фото 3 Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі - Фото 4 Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі - Фото 5 Ford підготував нову версію Bronco у ретро стилі - Фото 6

Ford Bronco у виконанні Free Wheeling буде доступним до замовлення наприкінці січня наступного року.

Источник материала
loader
loader