Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 4 жовтня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 4 жовтня 2024 року

Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 4 жовтня 2024 року

Економіка Росії та візит Зеленського до США.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», «FreeДом».

У блоці телеканалу «Інтер» про ситуацію у тимчасово окупованому Криму говорили з головою Меджлісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим. Він розповів, що всі військові навчання на території Криму спрямовані на тренування каральних органів. Зокрема, вони вчаться ізолювати населені пункти та конкретних людей. Чубаров додав, що все це відбувається поряд із місцями проживання кримських татар.

Роботу російської авіації коментував авіаційний оглядач Костянтин Криволап. Він сказав, що в росіян було лише дванадцять сучасних радіолокаційних станцій. Лишилось дев’ять.

Ситуацію на Близькому Сході обговорили з ізраїльським медійником Цві Зільбером. Ішлось про те, що для ураження ядерних станцій в Ірані необхідна підтримка США. Ізраїль не зможе зробити цього самостійно.

Про затвердження російського бюджету у блоці «FreeДома» розмірковував російський економіст Владислав Жуковський. Він сказав, що реальна інфляція в Росії наразі — понад 20%. І мінімальне підвищення виплат абсолютно ніяк цього не компенсує. Жуковський додав, що дорожчають навіть товари місцевого виробництва, які ніяк не пов’язані з імпортом.

Візит до США Володимира Зеленського обговорили з політичним оглядачем та професором Нью-Йоркського університету Ігорем Айзенбергом. Ішлось про мирний план та ймовірне надання Україні реальних гарантій безпеки, зокрема вступу до НАТО. На думку гостя, перемога України — це отримання реальних безпекових гарантій.

Традиційно цього дня повторили частину гостьової студії, яку показували попередньої доби. Та частину ранкового етеру.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader