Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн
Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн

Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн

На аукціоні RM Sotheby’s відбудуться торги, в рамках яких продадуть рідкісне спортивне купе Porsche 911 Turbo S Lightweight 1993 випуску. Виручити за нього мають намір не менше 1 млн доларів.

Виставлений на аукціон автомобіль є дорожньою версією гоночного 911 для чемпіонату IMSA Supercar 1992 року. До того ж, це перший спорткар, розроблений підрозділом Porsche Exclusive. Turbo S Lightweight вийшов лімітованою серією 86 екземплярів. Представлене авто за свою історію проїхало всього 130 км і знаходиться в ідеальному стані.

Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн - Фото 1

Його кузов виготовлений зі склопластику, встановлені тонкі стекла та дверні карти. З купе зняли задні сидіння, кондиціонер, підсилювач керма і шумоізолюючі мати. Це дозволило знизити вагу спорткара на 180 кг, тепер вона становить 1300 кг. Також було модернізовано 3,3-літровий двигун цього Porsche. Його доповнили  новими розподільними валами, збільшеними паливними форсунками та новим турбокомпресором. В результаті віддача збільшилася до 381 к.с.

У лістингу зазначено, що спорткару оновили лакофарбове покриття кузова. І тепер він знову забарвлений в оригінальний відтінок Grand Prix White. Також встановили нові повітропроводи та спойлер. Виручити за цей Porsche 911 Turbo S Lightweight планують 700-900 тисяч фунтів стерлінгів (близько 1-1,2 млн доларів). Торги відбудуться 2 листопада.

/
Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн - Фото 2
Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн - Фото 3
Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн - Фото 4
Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн - Фото 5
Рідкісний Porsche майже без пробігу виставили на торги за $1 млн - Фото 6
Источник материала
loader
loader