Цуренко переграла першу ракетку Великої Британії на престижному турнірі в Китаї: відеоогляд гри
Цуренко переграла першу ракетку Великої Британії на престижному турнірі в Китаї: відеоогляд гри

Цуренко переграла першу ракетку Великої Британії на престижному турнірі в Китаї: відеоогляд гри

Леся Цуренко – Кеті Бултер 2:0 (6:2, 7:5)

До цих змагань уродженка Рівненщини підходила з неприємною серією, яка складалася з шести поспіль поразок. Проте вона нарешті змогла її перервати, здобувши дві перемоги у кваліфікації, повідомляє 24 Канал.

В основному раунді першою суперницею Лесі стала лідерка національного рейтингу Великої Британії. Це була п'ята очна зустріч між тенісистками й у ній українка здобула свою четверту звитягу.

Перший сет Цуренко розпочала дуже впевнено та зі старту вирвалася уперед, повівши в рахунку 3:0. Британка не змогла взяти жодного гейму на своїй подачі й, попри два брейки в активі, зазнала поразки – 2:6.

Друга партія вже пройшла в рівній боротьбі. Тенісистки обмінялися брейками у третьому й четвертому геймах, а в інших, хоч і не без проблем, але захищали свої подачі.

Вирішальним став одинадцятий гейм. Леся Цуренко змогла зробити ще один брейк, після чого закрила сет і матч на подачі – 7:5.

Дивіться відеоогляд матчу Цуренко – Бултер

Трішки статистики. Протягом поєдинку Леся Цуренко не зробила жодної подачі навиліт при шести подвійних помилках, реалізувала 6 з 15 брейк-поінтів та виграла 7 із 10 геймів на своїй подачі. Матч тривав 1 годину 52 хвилини.

Після завершення зустрічі українка в інтерв'ю на корті коротко прокоментувала свою перемогу:

Я справді щаслива, я насолоджувалася грою на корті. Звичайно, Кеті – неймовірна гравчиня. І мені було складно її перемогти. Але я просто щаслива та рада тому, як грала. Мені сподобався мій настрій на корті, тож я реально щаслива. Далі я граю з Магдою. Я раніше зустрічалася з нею кілька разів. Це були дуже важкі матчі, тому я схвильована та готуватиму себе до складного протистояння.

Зазначимо, що в 1/32 фіналу суперницею Лесі Цуренко стане третя ракетка Польщі Магда Лінетт. Це буде їх п'ята очна зустріч і наразі між ними зберігається паритет.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
loader
loader