Збірна України з пляжного футболу зіграє з Францією в 1/8 фіналу відбору ЧС-2025
Збірна України з пляжного футболу зіграє з Францією в 1/8 фіналу відбору ЧС-2025

Збірна України з пляжного футболу зіграє з Францією в 1/8 фіналу відбору ЧС-2025

Збірна України з пляжного футболу провела третій поєдинок в європейській кваліфікації чемпіонату світу-2025, що проходить в іспанському Кадісі.

Як інформує Українська асоціація футболу (УАФ), підопічні Миколи Костенка вдруге на турнірі перемогли збірну Норвегії; цього разу - 6:2, передає Укрінформ.

У складі «синьо-жовтих» відзначилися Іван Глуцький (3, 14), Тимофій Листопад (19), Андрій Пашко (26), Ігор Левченко (28) та Андрій Борсук (29).

Як повідомляв Укрінформ, на старті відбору збірна України розгромила збірну Норвегії з рахунком 8:2, програвши потім полякам (1:8).

Зазначимо, що після відмови перед турніром від участі в ньому збірних Румінії та Туреччини в кількох групах залишилося по три команди. Тож заради справедивості для визначення учасників плей-фф організатори вирішили провести додаткові стикові матчі між збірними, що посіли в цих групах другі та треті місця.

9 жовтня збірна України, в 1/8 фіналу зустрінеться з Францією. Початок зустрічі об 11.15 за київським часом.

Груповий турнір кваліфікації ЧС-2024 з пляжного футболу:

А: Іспанія, Азербайджан, Англія, Грузія

В: Італія, Чехія, Данія

С: Португалія, Німеччина, Естонія, Казахстан

D: Білорусь, Молдова, Бельгія

Е: Швейцарія, Франція, Литва, Мальта

F: Україна, Польща, Норвегія.

За підсумками групового раунду до 1/8 фіналу вийдуть найкращі 16 команд - перші-другі з кожної групи й чотири найкращі треті.

Переможці в плей-оф створять дві групи, по дві найкращі команди з яких отримають перепустки на ЧС-2025. В останній день змагань учасники відбору зіграють стикові матчі за розподіл місць на турнірі.

Матчі 1/8 фіналу, другий груповий турнір та стикові поєдинки пройдуть 9-13 жовтня.

Фото: АПФУ.

Источник материала
loader