Ангела Меркель представить мемуари: названо дату
Ангела Меркель представить мемуари: названо дату

Ангела Меркель представить мемуари: названо дату

26 листопада 2024 року ексканцлерка Німеччини Ангела Меркель представить автобіографічну книжку «Свобода. Спогади 1954 – 2021». Про це повідомляє UK.Bookshop.

«Протягом 16 років Ангела Меркель була канцлером Німеччини. Вона вела країну через численні кризи, формуючи як внутрішню політику Німеччини, так і міжнародні відносини своїми діями та поглядами. У своїх мемуарах, написаних у співавторстві з її багаторічною політичною радницею радницею Беате Бауманн, вона розмірковує про своє життя в двох німецьких державах – 35 років у Німецькій Демократичній Республіці та 35 років у об'єднаній Німеччині», – йдеться у описі книги.

Ангела Меркель представить мемуари: названо дату фото 1

У книзі Меркель розповіла про своє дитинство, юність та навчання. Вона також поділилася спогадами про свої зустрічі та розмови з найвпливовішими людьми світу.

До слова, уряд Німеччини витратив майже €55 тис. на зачіски та макіяж колишньої канцлерки Ангели Меркель після того, як вона залишила посаду у 2021 році. Попри те, що Меркель залишила найвищу посаду в Німеччині майже два роки тому, вона все ще виставляє рахунки федеральному уряду за деякі витрати.

Источник материала
loader
loader