Delta4x4 показала екстремальний концепт Fuoristrada
Delta4x4 показала екстремальний концепт Fuoristrada

Delta4x4 показала екстремальний концепт Fuoristrada

Німецька компанія delta4x4 з Унтерумбаха більше 45 років займається тюнінгом позашляховиків і створенням різних компонентів для фанів бездоріжжя. Нове дітище компанії – концепт Fuoristrada, створений на базі спортивного кросовера Ferrari Purosangue.

Продукція delta4x4 завжди відрізнялася стильними та продуманими рішеннями. Не став винятком і новий проєкт, тим більше, що покупці Purosangue внаслідок цілого ряду причин вимагають особливої ​​уваги.

Delta4x4 показала екстремальний концепт Fuoristrada - Фото 1

Перше, що зробили у delta4x4 – максимально, наскільки це розумно, збільшили дорожній просвіт, що дозволить суттєво розширити можливості застосування кросовера та підвищити його універсальність. Використання нових елементів підвіски дозволили встановити на автомобілі спеціальні диски більшого розміру із позашляховою гумою. Крім того, завдяки збільшеного кліренсу покращується оглядовість, а користувач зможе отримати більше задоволення від активного драйву.

Установка великих коліс вимагає розширення арок, що зробило зовнішній вигляд машини більш агресивним. Чорні пластикові розширювачі гармонують із широкими захисними накладками в нижній частині кузова.

Delta4x4 показала екстремальний концепт Fuoristrada - Фото 2

Для мандрівників на даху розташували експедиційний багажник, який передбачає встановлення двох каністр із паливом та водою, центральна його частина є наметом, а ззаду на спеціальному каркасі встановили повноцінне запасне колесо. За потреби на допомогу прийде лопата, змонтована на задній панелі. Корисним доповненням стануть потужні додаткові фари PIAA, встановлені на капоті та багажнику на даху.

Delta4x4 показала екстремальний концепт Fuoristrada - Фото 3

Концепт Fuoristrada від delta4x4 демонструє, що “немає жодних меж, коли ексклюзивність зустрічається із почуттям пригод. Цей автомобіль є межею мрій для автолюбителів, які шукають як розкіш, так і швидкість, а також гострі відчуття від бездоріжжя – мрія, яка тепер може стати реальністю”.

Раніше “Автоцентр” розповідав, що своє бачення позашляховика Ferrari Purosangue представила ще одна добре відома німецька тюнінгова компанія Mansory.

Источник материала
loader
loader