Для енергетиків в Україні виготовили позашляховий бригадний автомобіль
Для енергетиків в Україні виготовили позашляховий бригадний автомобіль

Для енергетиків в Україні виготовили позашляховий бригадний автомобіль

Сьогодні енергетики як ніколи потребують аварійно-ремонтних автомобілів, які зможуть проїхати навіть там, де немає доріг. Саме такий бригадний автомобіль Завод спецтехніки “Техкомплект” днями поставив на південь країни. Машина TK-IV-АРМ побудована на повнопривідному шасі IVECO Eurocargo ML110-250 (4х4) і буде задіяна для ремонту електромереж.

На автомобілі встановлено кузов-фургон власного виробництва. У його основі лежить сталевий просторовий каркас. Зовнішня обшивка – із оцинкованих сталевих панелей завтовшки 0,7 мм із полімерним покриттям. Як утеплювач застосовується 40-мм шар екструдованого пінополістиролу. Внутрішня обшивка – алюкомпозитні панелі завтовшки 3 – 4 мм із малюнком «під дерево».

Для енергетиків в Україні виготовили позашляховий бригадний автомобіль - Фото 1

Фургон поділено на два відсіки. Перший пасажирський, має 5-6 місць для робочої бригади, яка з урахуванням тримісної кабіни може досягати 9 осіб. У цьому відсіку розміщено шафу для одягу, відкидний столик, вентиляційний люк у стелі. В комплектацію входять автономний дизельний обігрівач, переговорний пристрій з кабіною водія, сигналізатор відчинених дверей, а також економічне освітлення LED. Посадку-висадку полегшують двері з низьким входом.

Для енергетиків в Україні виготовили позашляховий бригадний автомобіль - Фото 2

Другий відсік – технологічний, призначений для перевезення різного обладнання та інструментів. Тут є ніші для розміщення балонів посту газозварювання та генератора. У оснащення входять станок, а також стелаж завглибшки 500 мм із трьома полицями. Фургон обладнаний потужним багажником на даху, доступ до якого забезпечують дві драбини на задній стінці.

Для енергетиків в Україні виготовили позашляховий бригадний автомобіль - Фото 3

Шасі IVECO Eurocargo ML110-250 (4х4) розраховане на повну масу 11 т і оснащується турбодизельним двигуном потужністю 250 к. с. У комплектацію входять шини підвищеної прохідності та лебідка Dragon Winch з тяговим зусиллям 9,7 т.

 

Источник материала
loader
loader