Користувач OnlyFans із Нью-Йорка визнав себе винним у поширенні дитячої порнографії
Користувач OnlyFans із Нью-Йорка визнав себе винним у поширенні дитячої порнографії

Користувач OnlyFans із Нью-Йорка визнав себе винним у поширенні дитячої порнографії

Чоловік із Нью-Йорка, який розмістив секс-відео з 16-річною дівчинкою на сайті OnlyFans, призначеному тільки для дорослих, визнав себе винним у федеральному суді за одним пунктом обвинувачення в поширенні дитячої порнографії, пише Reuters.

Метью Річардсону, 36 років, загрожує від п'яти до 20 років в'язниці і штраф у розмірі 250 000 доларів. Вирок йому буде винесено 19 грудня. Угоди про визнання провини було досягнуто в серпні.

Справу Річардсона згадували в липневому розслідуванні Reuters про скарги в поліцію на матеріали про сексуальне насильство над дітьми, розміщені на сайті OnlyFans.

Річардсона заарештували на зупинці на шосе в Огайо в грудні 2022 року після того, як він утік із нью-йоркською дівчинкою-підлітком. Вони познайомилися в продуктовому магазині і почали сексуальні стосунки. 9 листопада 2022 року Річардсон розмістив відео із сексуальним насильством над дитиною на своєму акаунті в OnlyFans під псевдонімом Скайлар Рейвенвуд, ідеться в документах про визнання провини, поданих у цій справі.

«Це був кошмар», — сказав родич дівчинки агентству Reuters, яке не називає імені співрозмовника, щоб захистити особистість підлітка. «Вона досі не дуже добре почувається».

Розслідування Reuters виявило 30 скарг у поліцейських і судових архівах США про те, що матеріали про сексуальне насильство над дітьми з'явилися на OnlyFans у період із грудня 2019 року по червень 2024 року. У розслідуванні наведено понад 200 відвертих відео та зображень дітей на сайті, причому на деяких із них дорослі займалися оральним сексом із малюками.

OnlyFans не прокоментувала справу Річардсона. Його акаунт залишався доступним на платформі протягом понад півтора року після того, як він розмістив відео сексу з неповнолітніми. Станом на середину червня відео з дівчинкою було видалено. Акаунт було закрито після того, як агентство Reuters звернулося до OnlyFans із проханням розповісти про те, що трапилося.

Компанія OnlyFans стверджує, що на її сайт не допускаються діти, що вона перевіряє весь контент і оперативно видаляє та повідомляє про будь-які матеріали, що містять сексуальне насильство над дітьми. Компанія також заявляє, що може деактивувати акаунти, які порушують її правила.

Источник материала
loader
loader