Наступні MacBook Pro від Apple могли просочитися в Росію
Наступні MacBook Pro від Apple могли просочитися в Росію

Наступні MacBook Pro від Apple могли просочитися в Росію

Принаймні два російські творці опублікували відео, в яких вони розпаковують те, що, здається, буде наступною базовою моделлю 14-дюймового MacBook Pro з чіпом M4. За чутками , компанія Apple, яка ще не анонсувала ноутбуки, запланувала випуск на листопад.

На вихідних Марк Гурман з Bloomberg звернув увагу на відео, опубліковане російським YouTube-каналом Wylsacom. Він зазначає , що упаковка виглядає так само як M3 MacBook Pro , аж до шпалер на етикетці, які Apple має тенденцію змінювати щороку.

У 13-хвилинному відео ведучий налаштовує ноутбук і запускає кілька тестів Geekbench разом із MacBook Air 2022 року. Виходячи з показників часу та процесора, показаних у відео, це, здається , ті контрольні показники. Загалом, MacBook Pro, показаний у відео, відповідає очікуванням моделей із покращеними характеристиками, але без серйозних зовнішніх змін.

Потім, сьогодні вдень, Гурман висвітлив ще одного російського YouTuber, Romancev768, який також опублікував відео, яке, за його словами, було з M4 MacBook Pro. Як і в першому відео, його коробка має торішні шпалери. Але цей охоплює погляд на екран «Про цей Mac» ноутбука, що вказує на те, що він має чіп M4.

Гурман назвав можливий витік «безпрецедентним», і цю думку повторив автор витоку ShrimpApplePro, який пише , що «якийсь продавець» заявив, що має в наявності 200 MacBook Pro. «Це, мабуть, найбільший витік зі складу, який я коли-небудь бачив», — написали вони. Минулого місяця компанія ShrimpApplePro також опублікувала кілька зображень упаковки 14-дюймового MacBook Pro, яка, очевидно, просочилася:

Источник материала
loader
loader