Непереможений українець проведе чемпіонський бій проти кубинського нокаутера
Непереможений українець проведе чемпіонський бій проти кубинського нокаутера

Непереможений українець проведе чемпіонський бій проти кубинського нокаутера

Суперником Петра Іванова буде 26-річний кубинець Ослейс Іглесіас. Поєдинок боксерів анонсувала платформа Ready to Fight, яку заснували Олександр Усик та Сергій Лапін.

Коли і де відбудеться бій Іванов – Іглесіас

Поєдинок між Івановим та Іглесіасом відбудеться 7 листопада в канадському Монреалі. На кону стоятиме пояс чемпіона світу за версією IBO у другій середній вазі, яким володіє кубинець.

На рахунку Іглесіаса 12 перемог на професійному рингу, 11 з яких здобуті нокаутом. Тож суперник дістався Іванову не з простих.

Для Іванова бій проти кубинського чемпіона стане першим у 2024 році. Свій останній поєдинок Петро провів у жовтні 2023 року, коли переміг колумбійця Хуана Боаду.

Для Іглесіаса бій проти Іванова стане четвертим у 2024 році. У всіх попередніх поєдинках він здобув дострокові перемоги.

Що відомо про Петра Іванова

  • Петро Іванов народився у Ніжині Чернігівської області. З дитинства мріяв стати боксером, як його кумири брати Клички.
  • У 18 років Петро дебютував на професійному рингу. Під час кар'єри українець провів 20 поєдинків, у яких здобув 18 перемог (13 – нокаутом), а ще дві сутички завершилися внічию.
  • У липні 2022 року Іванов переміг Роберта Таларека з Польщі та завоював титул чемпіона IBF International.
  • У рейтингу IBF український боксер займає 11-у сходинку в дивізіоні другої середньої ваги. Його суперник Ослейс Іглесіас – на 8-й.
Теги по теме
Бокс
Источник материала
loader
loader