Серія Oppo Find X8 буде представлена ​​24 жовтня
Серія Oppo Find X8 буде представлена ​​24 жовтня

Серія Oppo Find X8 буде представлена ​​24 жовтня

Oppo офіційно оголосила, що серія флагманських смартфонів Find X8 буде представлена ​​24 жовтня в Китаї. Бренд також підтвердив, що серія буде працювати на новій системі процесора Dimensity 9400. який використовує 3-нм техпроцес другого покоління TSMC.

Дата запуску серії Find X8 підтверджена

Oppo-Find-X8-серія-Dimensity-9400
Серія Oppo Find X8 стартує 24 жовтня в Китаї

Серія Find X8 включатиме кілька моделей, таких як Oppo Find X8, Find X8 Pro і Find X8 Pro Satellite Communication Version. Модельний ряд також включає Find X8 Ultra, який, як очікується, матиме чипсет Snapdragon 8 Elite. Модель Ultra, ймовірно, буде представлена ​​в січні 2025 року.

Витік зображень показало, що серія Find X8 продовжить мати круглий модуль камери на задній панелі. Очікується, що модель Pro буде оснащена чотирма камерами, оснащеними подвійними перископічними телефотокамерами, тоді як стандартна модель матиме потрійну камеру з одним перископічним об’єктивом. Очікується також, що в серії iPhone 16 буде така ж кнопка керування камерою.

Серія Find X8 матиме спереду OLED-дисплей з мікро-чотирма вигнутими кутами. Підтверджено, що вся лінійка підтримує магнітну бездротову зарядку потужністю 50 Вт і працює на Android 15 на базі ColorOS 15. Як і серія Reno 12, очікується, що моделі Find X8 також підтримуватимуть функцію зв’язку поза мережею під назвою BeaconLink.

Розмір 9400

Процесор Dimensity 9400 має архітектуру другого покоління з великими ядрами, включаючи високопродуктивне ядро ​​Cortex-X925 з тактовою частотою 3,62 ГГц, три ядра Cortex-X4 і чотири ядра Cortex-A720. Ця конфігурація підвищує одноядерну продуктивність на 35% і багатоядерну продуктивність на 28% порівняно з попереднім поколінням.

Крім того, процесор використовує архітектуру Armv9 на рівні ПК із подвоєним об’ємом кешу та є першим, хто підтримує пам’ять LPDDR5X зі швидкістю 10,7 Гбіт/с, підвищуючи як швидкість, так і ефективність. Ці вдосконалення призводять до зниження енергоспоживання на 40% за однакових умов продуктивності, забезпечуючи користувачам подовжений термін служби батареї разом із високою продуктивністю. Find X8 Pro Satellite Edition, оснащений Dimensity 9400, нещодавно отримав вражаючий бал 2 880 0558 за тестами AnTuTu.

Здається, глобальний запуск серії Find X8 неминучий, оскільки Find X8 і X8 Pro також були сертифіковані в таких країнах, як Індія, Індонезія та Таїланд.

Источник материала
loader