Спаринг чемпіонів: Усик потренувався з українським проспектом
Спаринг чемпіонів: Усик потренувався з українським проспектом

Спаринг чемпіонів: Усик потренувався з українським проспектом

Даніель Лапін на своїй сторінці в інстаграмі опублікував фото з тренувального табору Олександра Усика. До другого поєдинку з Тайсоном Ф'юрі залишається трохи більше ніж два місяці.

Спільне тренування Усика та Лапіна

Після виснажливих фізичних вправ боксери провели спаринг. Спортсмени відшліфовували удари та моделювали тактику поєдинку.

Лапін представляє напівважкий дивізіон, але за зростом переважає Усика. Тож такий спаринг-партнер необхідний чемпіону WBO, WBC, WBA та IBO, щоб моделювати бій проти велетня Ф'юрі.

Фото зі спарингу Усик – Лапін / фото з інстаграму боксера

Зазначимо, що 27-річний Лапін здобув десять перемог з десяти поєдинків на професійному рингу. Під час андеркарду мегафайту в Ер-Ріяді Усик – Ф'юрі Даніель нокаутував у першому раунді португальця Октавіо Пудівітра та здобув титул WBA Continental. Також в активі українського проспекту пояс IBO Continental.

Нагадаємо, що реванш Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді 21 грудня 2024 року. Організатор боксерського сезону Туркі Аль аш-Шейх вже оприлюднив андеркард великого боксерського шоу. В одному з поєдинків українець Сергій Богачук зустрінеться з Ісраїлом Мадрімовим з Узбекистану.

Теги по теме
Бокс Александр Усик
Источник материала
loader
loader