В Одеській області чули вибухи: туди летіла ворожа ракета
В Одеській області чули вибухи: туди летіла ворожа ракета

В Одеській області чули вибухи: туди летіла ворожа ракета

Там була загроза ракетного обстрілу з боку росіян. 24 Канал закликав жителів Одеської області не покидати укриття до відбоїв тривоги.

Що відомо про вибухи в Одеській області

Повітряну тривогу в Одеській області оголошували о 00:42. Моніторингові спільноти повідомляли про рух керованої авіаційної ракети у напрямку регіону.

Тоді монітори писали про те, що ракета летить у напрямку Південного (Южного) на Одещині. Уже о 00:48 місцеві ЗМІ повідомили про вибухи в області. Після цього ворожа ціль пропала.

Моніторингові телеграм-канали також писали, що вибух пролунав в межах Одеського району Одещини. За попередніми даними, було застосовано попередньо 1 керовану авіаційну ракету Х-59/69.

Відбій повітряної тривоги в Одеській області оголосили о 02:00. Наразі в Одеській ОВА не писали про наслідки вибухів в області.

Зверніть увагу! Оперативно про тривоги й ракетну небезпеку для різних областей України читайте в нашому телеграмі.

До слова, ввечері 9 жовтня Одесу ворог двічі атакував за допомогою балістики, через що в місті та області лунали вибухи. Під час атаки ворог міг застосувати ракети типу "Іскандер-М".

Зрештою стало відомо, що постраждала портова інфраструктура Одещини. Внаслідок удару були загиблі і постраждалі, всі громадяни України. Пошкоджено також було й іноземне судно.

Теги по теме
Взрыв Одесская область
Источник материала
loader
loader