Вершки чи молоко: що краще додавати до кави – висновок експертів
Вершки чи молоко: що краще додавати до кави – висновок експертів

Вершки чи молоко: що краще додавати до кави – висновок експертів

Експерти вирішили провести експеримент, щоб визначитися, що найкраще додавати у каву. Вони зробили цікавий дослід з молоком та вершками, розповідає Ukr.Media.

У своєму висновку вони були однозначними – є один продукт, з яким кава поєднується найкраще.

Що з'ясували експерти

Кавомани вирішили урізноманітнити каву 4 інгредієнтами:

  • вершки 18% жирності;
  • вершки 10% жирності;
  • молоко кімнатної температури з жирністю 3,5%;
  • молоко підігріте до 50 градусів.

Ці додатки у різних співвідношеннях додавали до 170 мілілітрів кави. Після дегустації поділу думок не було – всі зробили однаковий вибір.

Вершки чи молоко: що краще додавати до кави – висновок експертів - Фото 1

Щоденний ритуал / Фото Pixabay

Вершки перебивають смак кави, також після напою з ними відчувається "жирна плівка". Молоко кімнатної температури добре себе зарекомендувало, проте було відчуття, що смаки розшарувалися, а напій став водянистим.

Натомість підігріте молоко спрацювало ідеально, тому експерти радять додавати в каву саме його.

Котлети будуть ідеальними: скільки яєцьдодавати до кілограма фаршу.

Источник материала
loader
loader