Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor
Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor

Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor

Третє покоління позашляховика Ford Bronco потрапило до рук тюнерів, які додали йому брутальності та зробили схожим на Baja Raptor. Проте користуватися ним власник не став, а одразу виставив на продаж. І зазначив, що збірка неідеальна і потребує доопрацювань.

Bronco 1980 року випуску отримав кузовні панелі зі скловолокна, які змінили пропорції авто. І якщо капот виглядає досить незграбно, то потужні крила додають моделі м’язистості та добре вписуються у загальну стилістику виконання автомобіля. Можна відзначити наявність нових фар та затемнених задніх ліхтарів, які були запозичені у 12-го покоління F-150.

Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor - Фото 1

Якщо в передній частині позашляховика красується значок «Bronco» білого кольору, то на кормі видно величезний напис «Ford», який розтягнувся на всю ширину авто. Також є значки F-150 та Raptor. Серед інших змін – масивний передній бампер, бічні зябра та розширювачі крил. Пофарбований кузов у ​​колір Woodland Green, який поєднується із чорним дахом.

Салон Ford Bronco також торкнулися зміни. Тут встановили нові сидіння з електроприводом у шести напрямках. Вінтажну передню панель зберегли, але інтегрували у неї невеликий сенсорний екран мультимедії. Також у оснащення увійшла аудіосистема із шістьма динаміками.

Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor - Фото 2

Під капотом допрацьованого позашляховика встановлено атмосферний 5,0-літровий двигун V8, взятий у Ford Mustang 1985 року випуску. Він генерує 210 к.с. потужності. І цього цілком достатньо, щоб навіть долати суворе бездоріжжя. Цей Bronco виставлений на продаж у Facebook Marketplace. Виручити за нього мають намір лише 12 тисяч доларів.

Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor - Фото 3
/
Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor - Фото 4
Ford Bronco приміряв на себе стиль Baja Raptor - Фото 5
Источник материала
loader
loader