Honda планує відродити модель RSX
Honda планує відродити модель RSX

Honda планує відродити модель RSX

Японська компанія Honda продовжує повертати з небуття найпопулярніші в минулому імена. Після відродження торгових марок Integra та Prelude, з’явилася інформація про реінкарнацію ще одного славетного імені – RSX.

Нещодавно японський автовиробник відродив кілька класичних моделей – Acura Integra та Honda Prelude. Остання з’явиться у шоурумах у 2026 році з гібридною силовою установкою та технічною основою від моделі Civic. Тепер стало відомо, що Honda подала заявки на товарні знаки «RSX» та «Acura RSX» до японських патентних органів.

Honda планує відродити модель RSX - Фото 1

2006 Acura RSX Type S

Нагадаємо, що оригінальна Acura RSX була преміальною альтернативою Honda Integra четвертого покоління та продавалася виключно у Північній Америці. Попри те, що нинішня Acura Integra вражає, багатьом фанам не подобається той факт, що вона чотиридверна, а не дводверна, як її попередники.

Honda планує відродити модель RSX - Фото 2

2006 Acura RSX Type S

Найімовірніше модель RSX стане однією з так званих машин “серії 0” – нового сімейства електромобілів Honda з електричною архітектурою нового покоління, яка була анонсована в рамках стратегії розвитку компанії на період до 2030 року.

Источник материала
loader
loader