Євген Дикий розповів чи закінчиться війна у 2025 році
Євген Дикий розповів чи закінчиться війна у 2025 році

Євген Дикий розповів чи закінчиться війна у 2025 році

Кінець війни в Україні залежить від безлічі факторів, зазначив ветеран російсько-української війни, колишній командир взводу батальйону “Айдар” Євген Дикий в ефірі каналу “Еспресо”. У своєму коментарі він підкреслив, що оцінити ймовірність завершення конфлікту до кінця 2025 року складно, але така можливість існує.

Відповідаючи на запитання щодо ймовірності закінчення війни до 2025 року, Дикий зазначив: “50/50. Або завершиться, або не завершиться”. За його словами, прогнозувати розвиток подій – це “гадання на кавовій гущі”, оскільки існує безліч факторів, що впливають на перебіг конфлікту, включаючи терміни його завершення та можливу перемогу однієї зі сторін.

Коментуючи заяву президента України Володимира Зеленського про можливість зробити кроки для завершення війни у 2025 році, Дикий підкреслив, що президент говорив не про те, що війна завершиться до цього часу, а про можливість вжити серйозних заходів. “Різниця між цими двома меседжами величезна. Народ чує те, що хоче почути”, – зазначив він.

Дикий також вказав на те, що подальші дії залежать від того, чи скористається Україна наданими можливостями, і які кроки зробить ворог у відповідь. “І тільки тоді стане зрозуміло, коли і як ця війна закінчиться”, – додав він.

На думку Дикого, шанс на завершення війни у 2025 році існує, але оцінити ймовірність цього завершення неможливо через велику кількість невизначеності. “Неочевидно, чи зможемо ми провести мобілізацію нормально, чи ні. І ще менше визначеності щодо кроків, які зробить ворог”, – зауважив він. За його словами, ключовим є вжиття правильних дій з українського боку, і тоді можна буде побачити, коли і чим це завершиться.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
loader
loader