Немов магніт: 5 чоловічих імен, які притягують жінок
Немов магніт: 5 чоловічих імен, які притягують жінок

Немов магніт: 5 чоловічих імен, які притягують жінок

LIfeStyle24 підготував добірку чоловічих імен, які подобаються жінкам. Ці хлопці зазвичай не страждають від дефіциту уваги.

Добірка чоловічих імен, які подобаються жінкам

Ярослав

Це ім'я має кілька версій походження: перша – від язичників, які поклонялися богові родючості, на ім'я Ярило, друга – з нормандської мови. Воно є двоосновним і поділяється на слова "яр" і "слав", що означають "вогненний", "гарячий" і "славний". Представники цього імені – романтичні та наполегливі, тому легко можуть заполонити серця жінок.

Олександр

Таке ім'я має давньогрецьке походження та трактується як "захисник". У давнину так називали лідерів, які могли згуртувати навколо себе людей. Власники цього імені легко стають душею будь-якої компанії завдяки своїй комунікабельності. Водночас Олександрам подобається підкорювати жінок і боротися за їхні серця.

Сергій

Це ім'я має також кілька версій походження: перша – від давньоримського прізвища Sergius, яке означає "знатний", друга – від латинського вислову servi dei, який перекладається як "слуга Бога". Розвинена інтуїція та відкритість до всього нового дозволяють Сергіям розв'язувати навіть найскладніші проблеми. Такі чоловіки вражають жінок своєю добротою, щирістю та гостинністю.

Чоловічі імена, які приваблюють жінок
Чоловічі імена, які приваблюють жінок / Фото Freepik

Андрій

Ім'я Андрій походить зі Стародавньої Греції та означає "сміливий, мужній, хоробрий". Його представники легко справляють гарне враження на інших людей. Власники цього імені – розумні, цілеспрямовані, та наполегливі. Вони прагнуть незалежності та свободи, але водночас – побудувати щасливу родину.

Данило

Таке ім'я має давньоєврейське походження та означає "Бог – мій суддя". Його власники не бояться брати на себе відповідальність за власні вчинки. Вони можуть бути гарними співрозмовниками, які завжди вислухають і підтримають у складний час. Для представників цього імені родина – найважливіше, тому ті будуть віддані своїм обраницям.

Стародавні чоловічі імена, які вражають своїм корінням

До забутих чоловічих імен належать: Лука, Маркіян, Мар'ян, Дем'ян і Всеволод. У сучасному світі так називають хлопців, які допомагають іншим людям досягти цілей, піклуються про своїх рідних, мають гарне почуття гумору, здатні критично мислити та не дозволять себе образити.

Источник материала
loader
loader