Представлено новий Ferrari Roma Spider
Представлено новий Ferrari Roma Spider

Представлено новий Ferrari Roma Spider

Ferrari представила нову версію суперкара Roma Spider, яка оснащена унікальними логотипами на кузові, золотистою фарбою, дерев’яним салоном та різними персоналізованими елементами. На капоті двигуна надруковано логотип компаса та відзначені координати широти та довготи, що вказують на штаб-квартиру Ferrari у Маранелло, Італія. Переднє крило інкрустовано срібним логотипом Ferrari, виконаним лазерною технологією.

В інтер’єрі новинки використані червоний та чорний кольори, доповнені золотим оздобленням. Область перемикання передач покрита золотисто-матовим шпоном, виготовленим із перероблених матеріалів. Крім того, всередині автомобіля широко використовується дерев’яне оздоблення. У салоні присутні золотий логотип Ferrari на дверних порогах та художні шрифти Roma Spider.

Автомобіль оснащений двигуном V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 3,9 л, максимальна потужність якого становить 620 к.с., а максимальний момент, що крутить, — 760 Нм. Трансмісія поєднується з 8-ступінчастою коробкою з подвійним зчепленням. Офіційні дані показують, що час розгону від 0 до 100 км/год становить 3,4 секунди, час розгону від 0 до 200 км/год — 9,7 секунди. Максимальна швидкість перевищує 320 км/год.

Источник материала
loader
loader