Військовий аеродром в російській республіці Адигея могли атакувати БпЛА
Військовий аеродром в російській республіці Адигея могли атакувати БпЛА

Військовий аеродром в російській республіці Адигея могли атакувати БпЛА

Місцеві мешканці, як зауважив 24 Канал, публікували відео у мережі на доказ прольоту дронів. А також ймовірного влучання у військовий аеродром.

Атака на військовий аеродром в Адигеї: що наразі відомо

На початку доби 10 жовтня у російських пабліках у телеграмі піднялася хвиля панічних повідомлень про масований наліт дронів, як це останнім часом вже неодноразово відбувалося. Зокрема, минулої ночі, 9 жовтня, вибухи лунали в Єйську Краснодарського краю, там вразили склад зберігання зброї та "Шахедів".

Тепер же надходила інформація про ймовірне влучання у військовий аеродром в республіці Адигея. Щонайменше, так стверджували місцеві мешканці та публікували відповідні відео.

Вибухи та стрілянина в Адигеї: дивіться відео з соцмереж (18+, звучить лайка)

Люди зауважували, що наліт дронів відбувся на військовий об'єкт, розташований біля селища Родніковий республіки Адигея. Це поруч із прикордонним до України Краснодарським краєм.

Вибухи чули у селищі Родніковий в Росії: дивіться розташування на карті

Більше подробиць про саму подію та наслідки ймовірного влучання очікуємо зранку. Попередньо, може мовитися про прильоти в авіабазу Ханська, здатну приймати літаки Ту-134, Ан-12, Іл-18 і легші, а також вертольоти всіх типів.

Источник материала
loader