Перша ліга: «Агробізнес» продовжує переможну ходу
Перша ліга: «Агробізнес» продовжує переможну ходу

Перша ліга: «Агробізнес» продовжує переможну ходу

В 11-у турі чемпіонату України серед клубів Першої ліги в епіцентрі уваги були два протистояння.

Як повідомляє УАФ, у групі «А» у Волочиську сенсаційний «Агробізнес» приймав «Буковину», передає Укрінформ.

Хоча подоляни упевнено лідирують, саме чернівецькі футболісти ще до старту змагань заявляли, що налаштовані на підвищення у класі. Проте своєю грою вони розчаровують, особливо коли йдеться про завершення атак.

От і цього разу «Буковина» практично не створила біля воріт господарів гольових моментів, до того ж пост номер один надійно захищав досвідчений Роман Підківка. Натомість лідер нападу «Агробізнеса» Mаксим Войтіховський хоч і не забив сам, але зробив передачу Роману Толочку, який наприкінці першого тайму спрямував м’яч до сітки воріт чернівчан - 1:0. Це дев’ята поспіль звитяга підопічних Олександра Чижевського, які вже далеко втекли від переслідувачів. А от у «Буковини» з кожним матчем усе менше шансів здобути пряму путівку до УПЛ.

У групі «Б» увагу було прикуто до поєдинку у Полтаві, де «містяни» з’ясовували стосунки з ФК «ЮКСА». Зустрічалися команди з найнадійнішою обороною і найрезультативнішою атакою. Цього разу переможця виявити не вдалося - 1:1. Господарі врятувалися від поразки під завісу матчу.

Відзначимо харківське прискорення: упевнені перемоги здобули «Mеталіст» і «Mеталіст 1925», що дозволило їм закріпитися у чільній групі. Але до лідерів їм далеко.

Фото: ФК «Поділля».

Теги по теме
Украина футбол Спорт
Источник материала
loader
loader