Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek

Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek

Subaru провела легкий рестайлінг кросовера Crosstrek. Компанія покращила оснащення моделі та додала до лінійки преміум-комплектацію.

Нова комплектація отримала приставку Premium у назві та є ключовою зміною. Вона відрізняється від інших потужним двигуном. Під її капотом встановлений не 2,0-літровий чотирициліндровий мотор, а 2,5-літровий оппозитний агрегат з віддачею 185 к.с. і 241 Нм крутного моменту, який працює в парі з безступінчастою трансмісією та системою повного приводу. Комплектація Premium також отримала нову систему X-Mode із налаштуваннями Snow/Dirt та Deep Snow/Mud для кращої роботи повного приводу у складних погодних умовах.

Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 1

Що стосується інших версій Crosstrek, то вони отримали розширений пакет систем безпеки та допомоги водієві. Тепер він включає систему попередження про перехресний рух та виявлення сліпих зон, функцію допомоги в утриманні смуги руху та автоматичне аварійне кермо. До того ж кросоверу запропоновані нові матеріали для обробки салону.

Разом із оновленням кросовер отримав і вищий цінник. Базовий Subaru Crosstrek на ринку США обійдеться щонайменше у 25 тисяч доларів, а за версію Crosstrek Premium доведеться викласти понад 27 тисяч.

/
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 2
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 3
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 4
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 5
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 6
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 7
Subaru презентувала оновлений кросовер Crosstrek - Фото 8
Источник материала
loader
loader