У тіктоці новий романтичний тренд під пісню "Океан Ельзи" – "Як ніколи": що потрібно робити
У тіктоці новий романтичний тренд під пісню "Океан Ельзи" – "Як ніколи": що потрібно робити

У тіктоці новий романтичний тренд під пісню "Океан Ельзи" – "Як ніколи": що потрібно робити

Нещодавно український рок-гурт "Океан Ельзи" презентував трек "Як ніколи", який вже став гімном багатьох пар і романтичних історій. Дізнавайтесь у матеріалі Show 24, що потрібно робити, щоб якнайкраще продемонструвати щирі почуття.

Щоб стати частиною тренду спершу слід обдумати концепцію відео. До прикладу, хтось ділиться кадрами спільного приготування їжі, дехто публікує архівні кадри з повільним танцем під час снігопаду, а хтось просто використовує гарний фон, а зверху накладає рядки з пісні.

Відзначимо, що велика кількість користувачів робить акцент на рядках "у небі зима лютує". Саме з цієї причини можна побачити багато відео з кадрами зими. Однак це не є обов'язковим елементом, найголовніше – зробити так, як ви це відчуваєте.

Коли оберете концепцію відео, відзнімете відповідні кадри чи візьмете готовий контент, справа залишиться за найменшим – опублікувати, використавши згаданий трек. До відео можна додати рядки з пісні, власні думки, емодзі чи будь-що інше, що передасть ваші почуття.

Пропонуємо переглянути приклади уже опублікованих роликів, які можуть надихнути на оригінальну ідею.

До прикладу, навіть наші військові знайшли час на те, щоб долучитись до популярного тренду.

Як бачите, концепція може бути різною, головне залишити місце на щирість й любов.

Що відомо про пісню

Трек "Як ніколи" вийшов три тижні тому та увійшов до нового альбому "Океан Ельзи" "Той день", який присвятили 30-річчю гурту. Фронтмен команди, Святослав Вакарчук, розповів, що композиція – про відчуття, які знайомі багатьом українцям. Йдеться про те, що не всі зараз можуть бути з людьми, яких люблять.

"Океан Ельзи" – "Як ніколи": дивіться відео онлайн

Я пам'ятаю, як був зимовий передріздвяний настрій. Я згадував, як це було колись, і розумів, що я зараз сам, що моя сім'я, моя дружина, мої діти далеко. Я дуже сумував. Мені здається, що ця пісня просто вияв моїх почуттів,
– поділився Вакарчук.

До слова, музика до пісні була написана ще до початку повномасштабної війни і довго "лежала у столі".

Святослав Вакарчук розповідає про створення треку "Як ніколи": дивіться відео онлайн

Зазначимо, від 11 жовтня "Океан Ельзи" розпочали марафон із концертів у "Палаці спорту". Далі у планах виступи за кордоном у межах благодійного туру.

Теги по теме
Святослав Вакарчук
Источник материала
loader
loader