Уже 16 сервісних центрів МВС можуть надавати послуги в укриттях – ГСЦ
Уже 16 сервісних центрів МВС можуть надавати послуги в укриттях – ГСЦ

Уже 16 сервісних центрів МВС можуть надавати послуги в укриттях – ГСЦ

В Україні вже 16 територіальних сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ можуть надавати послуги громадянам в укриттях.

Про це повідомила пресслужба Головного сервісного центру МВС, передає Укрінформ.

«Наразі в Україні 35 територіальних сервісних центрів МВС облаштовані укриттями, 16 – мають можливість надавати послуги в укритті», - зазначається у повідомленні.

Окремо у ГСЦ поінформували, що очільник цієї установи Микола Рудик відвідав Житомирщину, аби напрацювати рішення, які дозволять створити безпечні умови перебування для працівників та відвідувачів центрів під час повітряних тривог.

Він і начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Рівненській, Волинській та Житомирській областях Віталій Ковальчук та очільник Житомирської ОВА Віталій Бунечко під час зустрічі обговорили можливість покращення матеріально-технічної бази сервісних центрів МВС, облаштування мобільних укриттів та покращення стану існуючих біля таких центрів.

За даними пресслужби, громади Житомирщини вже долучилися до реалізації цього проєкту.

«Зокрема, Коростенська міська рада виділила кошти на придбання модульного мобільного укриття. До кінця року його розмістять біля сервісного центру МВС № 1843 у Коростені. Це дасть можливість працівникам і відвідувачам у безпечних умовах чекати відбою повітряної тривоги, якщо вона застане їх під час надання послуг в установі», - заявили у Головному сервісному центрі.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 13 серпня в Україні в укриття вже було передислоковано 9 сервісних центрів МВС.

Теги по теме
МВД
Источник материала
loader