Навчання, е-посвідчення та бонуси: у застосунку Армія+ зʼявляться нові функції
Навчання, е-посвідчення та бонуси: у застосунку Армія+ зʼявляться нові функції

Навчання, е-посвідчення та бонуси: у застосунку Армія+ зʼявляться нові функції

У наступній версії застосунку Армія+ з’являться функції навчання, а трохи згодом - електронний військовий квиток та соціальні послуги і бонуси від бізнесів.

Про це повідомило Міністерство оборони України, передає Укрінформ.

Про те, що застосунок Армія+ стане універсальним цифровим помічником військовослужбовця, заявила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко під час зустрічі з американською делегацією на чолі з віцепрезидентом Інституту миру США Вільямом Тейлором.

“У цивільному житті ми звикли до зручних цифрових сервісів. Наша мета — зробити військову службу максимально комфортною та сучасною, враховуючи специфіку армії”, — наголосила Черногоренко.

За її словами, ключові нововведення Армія+ включатимуть навчальний модуль з базовою інформацією про військову справу, що вже погоджений з Генеральним штабом ЗСУ; цифровий аналог військового квитка, який матиме таку ж юридичну силу, що й паперовий; систему бонусів, знижок та соціальних пільг для військових.

У застосунку Резерв+ з'явиться інноваційний сервіс рекрутингу. Це дозволить військовозобов'язаним переглядати актуальні вакансії у військових частинах.

За словами Черногоренко, міністерство прагне зробити процес мобілізації більш прозорим та інформативним, щоб вмотивовані люди, які вирішили добровільно долучитися до лав Сил оборони, отримали повну картину можливостей служби.

Черногоренко висловила переконання, що інноваційні трансформації сприятимуть розвитку Міноборони як сучасної організації світового рівня, яка здатна швидко адаптуватися до майбутніх викликів та ефективно впроваджувати передові технології.

Американська делегація відзначила значний прогрес Міністерства оборони за останній рік у сфері інновацій, зокрема заснування Коаліції дронів та впровадження важливих законодавчих ініціатив. А також представила свої пропозиції щодо реформування оборонного сектору в Україні.

За підсумками зустрічі сторони домовилися продовжити тісну співпрацю у сфері інновацій та цифрової трансформації оборонного сектору.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку "Резерв+" невдовзі почне працювати сервіс з оформлення відстрочки чоловіків призовного віку та онлайн-рекрутинг.

Теги по теме
США Минобороны
Источник материала
loader
loader