"Нові інтерв'ю" Джексона, роковини смерті Матвієнко та інше: чим запам'ятався тиждень у шоубізі
"Нові інтерв'ю" Джексона, роковини смерті Матвієнко та інше: чим запам'ятався тиждень у шоубізі

"Нові інтерв'ю" Джексона, роковини смерті Матвієнко та інше: чим запам'ятався тиждень у шоубізі

Про відверте інтерв'ю Олі Полякової, скандал з Ніколасом Кармою, теорії змови щодо смерті Майкла Джексона та роковини смерті Ніни Матвієнко – далі в матеріалі.

Інтерв'ю Маші Єфросиніної та Олі Полякової

Цього тижня Маша Єфросиніна опублікувала відверте інтерв'ю зі своєю колегою та подругою Олею Поляковою. Ця розмова фактично поклала край спекуляціям щодо ймовірного конфлікту між двома знаменитостями, а також торкнулася кількох особистих тем.

Так, з'ясувалося, що насправді між Поляковою та Єфросиніною не було ніяких сварок, а нові випуски "Дорослих дівчаток" не виходили через складний моральний стан Марії, проте команда планує зробити спецвипуски проєкту.

Оля Полякова, своєю чергою, відкрито розповіла про кризу, з якою вона зіткнулася у шлюбі.

Була пов'язана спочатку з війною, потім – з моєю особистою кризою, коли ти підводиш лінію й думаєш, що я хочу тепер. У кожної дорослої людини ці запитання виникають. І той, хто каже, що такого не існує через 20 років шлюбу, то я в це не повірю,
– зазначила співачка.

Вона зізналася, що не впевнена, чи вдалося повністю подолати цей складний період, проте наголосила, що її чоловік залишається для неї важливою людиною.

Інтерв'ю з Олею Поляковою: дивіться відео онлайн

Скандал з блогером Ніколасом Кармою

Нещодавно несподіваним чином звичайна зйомка Ніколаса Карми у Полтаві переросла у гучний скандал. Те, що мало бути черговим випуском рубрики "Скільки коштує лук", перетворилося на гучний скандал за участю полковника ТЦК Олександра Логвиненка.

Цей інцидент викликав обурення громадськості та спонукав правоохоронні органи порушити кримінальну справу за статтею "хуліганство".

Всі деталі про гучний скандал з Ніколасом Кармою в матеріалі Show24.

Перші роковини смерті Матвієнко

Цього тижня виповнилася річниця з дня смерті Ніни Матвієнко, шанованої народної артистки України. Її донька, Тоня Матвієнко, вшанувала пам'ять виконавиці. Вона зауважила, що спершу була спустошена та вичавлена, проте поступово життя налагоджується.

Тоня зізналася що дуже сумує за матір'ю, але водночас оголосила про плани організувати концерт в пам'ять про Ніну Митрофанівну.

Також у роковини сім'я Матвієнко відвідала її могилу.

Майкл Джексон живий чи ні

Крім того, останнім часом Інтернет сколихнула хвиля відео, на яких нібито "живий" Майкл Джексон дає інтерв'ю.

Однак так зване "нове інтерв'ю" насправді є частиною артпроєкту 2015 року. Відтак, попри поширення теорій змови навколо покійної поп-ікони, факти залишаються незмінними: Майкл Джексон спочиває на кладовищі Форест-Лаун у Лос-Анджелесі.

Зауважимо, перший тиждень жовтня був не менш насичений для шоубізнесу, коли секс-скандал з P. Diddy набрав обертів. Детальніше читайте в матеріалі.

Источник материала
loader