Оновлений Honda Passport розсекретили до дебюту
Оновлений Honda Passport розсекретили до дебюту

Оновлений Honda Passport розсекретили до дебюту

Нове покоління кросовера Honda Passport, яке стане четвертим у його історії, розсекретили майже за місяць до офіційного дебюту. Один із екземплярів автомобіля привезли на ралі Rebelle.

Новий Honda Passport у позашляховій версії TrailSport взяв участь у популярному змаганні. Кузов кросовера обклеїли спеціальною плівкою, а колеса взули у всюдихідні шини. Ці зміни дали змогу розглянути майбутню новинку. Можна відзначити, що у неї звужена решітка радіатора, яка візуально об’єднана з фарами з С-подібними ДХО, масивний бампер із захисною пластиковою пластиною і капот з повітрозабірником.

Оновлений Honda Passport розсекретили до дебюту - Фото 1

Ще у нового Passport м’язисті крила, пластикове облицювання кузова і видатна задня стійка, що робить його агресивнішим за попередника. Завершують основні моменти спортивний багажник на даху та великий задній спойлер.

Відомо, що побудована новинка на основі Honda Pilot, а у рух її наводить 3,5-літровий мотор V6. Він працює в парі з десятиступеневою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу з векторизацією крутного моменту. Повідомляється, що у цієї версія Passport налаштована для бездоріжжя підвіска. Презентувати кросовер мають намір у листопаді цього року.

Источник материала
loader