Розвиток з обмеженим ресурсом: хлібопекарські підприємства відчувають брак кадрів
Розвиток з обмеженим ресурсом: хлібопекарські підприємства відчувають брак кадрів

Розвиток з обмеженим ресурсом: хлібопекарські підприємства відчувають брак кадрів

За останні два роки ТОВ «МИЗА» (ТМ «Переяслав Хліб») вдалося розширити асортимент продукції. Наразі тут виробляють близько 60 позицій: різні види хліба, здоба, святкова випічка. Запустили також виробництво лавашів, двох нових видів хліба та печива.

Про це AgroPortal.ua розповів директор ТОВ «МИЗА» ТМ «Переяслав Хліб» Андрій Пироговський.

«Також поступово змінюємо паковання продукції, удосконалюючи та осучаснюючи його. Запустили в продаж екохлібниці — натуральні торбинки, виготовлені за спеціальною технологією, яка дозволяє зберігати хліб довше. У своїй роботі також орієнтуємося на молодше покоління, тому й вирішили виробляти популярний нині бездріжджовий хліб та лаваші», — розповідає Андрій Пироговський. 

Источник материала
loader