Зеленський анонсував роботу з партнерами для досягнення справжного миру
Зеленський анонсував роботу з партнерами для досягнення справжного миру

Зеленський анонсував роботу з партнерами для досягнення справжного миру

Наступний тиждень буде присвячений роботі з партнерами для здобуття сили, яка забезпечить досягнення справжнього миру.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

Глава держави констатував, що нині Росія нарощує союзництво з такими режимами, як у Північній Кореї. За його даними, ідеться вже не просто про передачу зброї, а фактично про передачу людей із Північної Кореї до військових сил РФ.

«Очевидно, що в таких умовах наші відносини з партнерами потребують розвитку. Фронт потребує більшої підтримки», – зауважив Зеленський.

Він додав, що «коли ми говоримо про більшу далекобійність для України та більш рішуче постачання для наших сил – це не просто перелік військових засобів». Так, ідеться про збільшення тиску на агресора, який буде для Росії сильнішим, ніж вони можуть витримати, і про недопущення більшої війни.

«Справжній мир може бути досягнутий лише завдяки силі, і увесь наступний тиждень буде присвячений роботі з нашими партнерами – заради такої сили, заради справжнього миру. Команди працюватимуть. Буде робота і з лідерами також. Дуже розраховуємо на те, що ухвалення рішень не забариться», – заявив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, офіційні особи Південної Кореї та України продовжують ідентифікувати військовослужбовців Північної Кореї, які уже воюють в Україні, а також навчаються в Росії для можливого майбутнього розгортання поряд з російськими військовими.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader