Будинок дитинства Гаррі Поттера здають в оренду: яка ціна та що всередині
Будинок дитинства Гаррі Поттера здають в оренду: яка ціна та що всередині

Будинок дитинства Гаррі Поттера здають в оренду: яка ціна та що всередині

Ця прекрасна історична нерухомість розташована в селі Лавенхем. Її здають в оренду як готель типу "ліжко та сніданок", зазначено на Airbnb.

Оренда будинку, де знімали "Гаррі Поттера"

Будинок у стилі Тюдорів розташований у середньовічному селі, що відоме історичними будівлями, які належать до списку культурної спадщини Британії. De Vere House датується 14 століттям і також належить до переліку безцінних пам'яток.

Нерухомість Історичний будинокІсторичний будинок 14 століття / Фото Airbnb

Всередині є хол для прийому гостей, вітальня, їдальня та три двомісні спальні. Гості можуть орендувати гостьове крило, де розміщені дві спальні з окремими ванними кімнатами. Ціна – від 120 фунтів стерлінгів за ніч. Крило має окремий вхід, а сніданок, який подають у їдальні, вже входить у вартість.

Дві спальні з балдахіном, обидві з окремими ванними кімнатами, телевізором, доступом до інтернету, окремою гостьовою вітальнею з каміном і садом у внутрішньому дворику,
– зазначено в описі до розділу "Простір".

В інтер'єрі є багато історичних деталей, але ті, хто очікує побачити безліч атрибутів Гаррі Поттера, будуть розчаровані. Житло просто облаштоване в традиційному стилі.

Традиційний стиль дизайну / Фото Airbnb

Будинок, мабуть, можна сприймати як автентичну пам'ятку архітектури для любителів історичних фільмів і книг, не більше.

Источник материала
loader