Наймиліший тренд тіктока знайдено: чим цього разу вражають користувачі
Наймиліший тренд тіктока знайдено: чим цього разу вражають користувачі

Наймиліший тренд тіктока знайдено: чим цього разу вражають користувачі

Найважливішою деталлю, яка формує загальний тренд, є трек New West – Those Eyes (Sped Up). Його мелодійність, чуттєвість і глибокий сенс слів формують так звану бульбашку, яка на короткий проміжок часу занурює у світ доброти та краси, пише Show 24.

У ролику маєте можливість реалізувати найкращі задуми, які давно "висять у повітрі". Враховуючи, що трек розрахований на доволі милий контент, то рухатись слід саме у цьому напрямку. Хтось із користувачів ділиться приємним контентом із дітьми чи коханою людиною, а комусь подобається створювати ролики з кошенятами чи іншими тваринками, які не залишать байдужими жодного глядача.

Спершу оберіть тему, яка буде провідною у відео. Зніміть відповідні кадри, які відповідають вашому задуму, а потім можна братися до оформлення публікації. Як додатковий елемент можете використати фрази з пісні або ж додати власну, яка опише відповідний настрій. Додайте згаданий трек і насолоджуйтесь приємним результатом.

Пам'ятайте, що аудиторія цінує щирість, тому використайте це почуття по-справжньому.

Що відомо про пісню

Трек належить канадській музичній групі New West. Цікавий факт, що учасники команди просять називати їх музичним колективом, а не гуртом, у своєму класичному розумінні. Спершу музиканти випустили окремі сингли, а у 2023 році представили дебютний альбом "Based on a True Story".

Трек "Those Eyes" в оригінальній версії вийшов п'ять років тому й на платформі ютуб зібрав понад 26 мільйонів прослуховувань.

New West – Those Eyes: слухати онлайн

А от оновлену версію треку презентували у січні 2023 року, однак кількість прослуховувань на ютубі сягнула більш як 8 мільйонів.

New West – Those Eyes (Sped Up): слухати онлайн

Порівнявши обидві версії, можете визначити, яка більше лежить до душі. Можливо, саме оригінальний варіант забажаєте обрати для свого відео.

Источник материала
loader