У столиці оперативно затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля
У столиці оперативно затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля

У столиці оперативно затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля

У столиці оперативно затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля - Фото 1

Чоловік викрав із кабіни вантажівки сумку водія, в якій було 26 тисяч гривень готівки, мобільний телефон та документи. Слідчі вилучили речові докази та повідомили йому про підозру. Наразі зловмисник перебуває під вартою, йому загрожує до восьми років ув’язнення.

До Солом’янського управління поліції від 55-річного місцевого мешканця надійшло повідомлення про крадіжку з автомобіля. Невідомий, помітивши відчинені двері вантажівки, скористався відсутністю водія й викрав сумку, в якій було 26 000 гривень та особисті речі потерпілого.

Оперативники спільно зі співробітниками кримінального аналізу упродовж декількох годин встановили особу підозрюваного та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 37-річний киянин, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

 

Tweet
Источник материала
loader
loader