Українські кіберспортсмени NAVI стали чемпіонами турніру з Counter Strike 2
Українські кіберспортсмени NAVI стали чемпіонами турніру з Counter Strike 2

Українські кіберспортсмени NAVI стали чемпіонами турніру з Counter Strike 2

Natus Vincere здобули четвертий титул за рік.

Українські кіберспортсмени з команди Natus Vincere стали чемпіонами міжнародного турніру Intel Extreme Masters 2024 з гри Counter-Strike 2, що проходив у Ріо-де-Жанейро. За свою перемогу NAVI отримали призові у розмірі 100 тис. дол. Про це повідомила пресслужба команди.

Команда конкурентно провела груповий етап, та перемогла команди Imperial та Liquid.

У фіналі українська команда поступилися бразильській Furia із рахунком 2:0, які якісно виступали на домашньому турнірі. Це не завадило NAVI вийти у плей-офф.

У фіналі українська команда NAVI також змагалася проти німецької Mouz. NAVI перемогли з рахунком 3:1.

За перемогу в цьому поєдинку NAVI отримала 100 тис. призових і отримала запрошення на один із найпрестижніших кіберспортивних турнірів IEM Katowice 2025.

Додамо, 30 жовтня у Сінгапурі команда випробовуватиме свої сили на BLAST World Final 2024.

  • Читайте також: Документальний фільм про створення гри «S.T.A.L.K.E.R. 2» виклали на ютубі

Фото: NAVI

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader