Витончена розкіш: 5 темних кольорів, які ідеально поєднуються з ніжно-рожевим
Витончена розкіш: 5 темних кольорів, які ідеально поєднуються з ніжно-рожевим

Витончена розкіш: 5 темних кольорів, які ідеально поєднуються з ніжно-рожевим

Рожевий вносить відчуття тепла в кімнату, "імітуючи світло заходу сонця". Він легкий на відміну від чистого рожевого кольору, а ще дуже приємний та заспокійливий. Ось із якими темними кольорами можна поєднувати приглушений рожевий, щоб створити ідеальний контраст.

Темно-синій

Нерухомість Сучасна спальня Темно-синій та рожевий кольориСпальня з темно-синіми стінами та світло-рожевим ліжком / Фото CHZON

Колірний баланс завжди полягає в поєднанні темних, холодних кольорів, у цьому випадку темно-синього, з більш яскравими теплими тонами, як-от світло-рожевий,
– каже французька дизайнерка Дороті Мейлічзон.

Як додатковий відтінок можна обрати кремовий або світло-сірий.

Чорний

Нерухомість Чорний Рожевий ЇдальняЇдальня в чорному і світло-рожевому кольорах / Фото Filippa Tredal

Подібно до того, як білий поєднується з будь-яким відтінком, чорний також як універсальний колір можна використовувати будь-де. Цю комбінацію було б чудово використати в кімнаті, що отримує багато сонячного світла.

Зелений

Нерухомість Зелений ВітальняСвітло-рожевий і смарагдово-зелений у вітальні / Фото Ater Architects

Рожевий і зелений – одне незвичайне, але цікаве поєднання кольорів. До того ж зелений в інтер'єр можна додати в дуже простий спосіб, без фарбування і меблів – поставити кімнатні рослини.

Сірий

Нерухомість Сірий Рожевий ЇдальняЇдальня зі світло-сірими та світло-рожевими стінами / Фото Note Design Studio

Класичне поєднання, яке можна часто побачити в комерційних приміщеннях. Ця комбінація може працювати і в домі: на кухні, у вітальні чи спальні. Рожевий і сірий дуже добре поєднуються, незалежно від відтінків.

Темний червоний

Нерухомість Світла кухня Рожевий і темно-червонийКухня з червоною плиткою і рожевими шафами / Фото ACHA ZABALLA arquitectos

Поєднання рожевого та червоного може бути невдалим, тому тут важливо обирати правильні відтінки. На фото вище вдалий результат – світло-рожеві меблі на тлі темно-червоної плитки.

Источник материала
loader
loader