Недорогий та компактний: стартували продажі нового спільного кросовера Geely і Volvo
Недорогий та компактний: стартували продажі нового спільного кросовера Geely і Volvo

Недорогий та компактний: стартували продажі нового спільного кросовера Geely і Volvo

На ринок вийшов електричний кросовер Lynk&Co 02, створений спеціально для Європи. На старті продажів модель запропоновано у задньопривідній версії.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Як повідомляється на офіційному сайті китайського бренду, новий кросовер розроблений у головній дизайн-студії Lynk & Co, розташованій у шведському Ґетеборзі. Нагадаємо, марка Lynk & Co – спільний проєкт Geely та Volvo. Кросовер 02 став другою моделлю в європейській лінійці бренду – він приєднався до гібридного паркетника Lynk&Co 01.

Lynk&Co 02

Габарити купеподібної моделі становлять 4460х1845х1573 мм при довжині колісної бази 2755 міліметрів. Паспортний дорожній просвіт дорівнює 191 мм. Об’єм багажника – 410 літрів, також спереду є 15-літровий додатковий відсік.

У салоні встановлено 10,2-дюймову цифрову панель приладів та сенсорний екран інформаційно-розважальної системи діагоналлю 15,4 дюйма. У перелік стандартного обладнання увійшли електропривід багажних дверей, система безключового доступу, підігрів передніх сидінь, система розпізнавання облич, адаптивний круїз-контроль, системи автогальмування та утримання у смузі руху.

Lynk&Co 02

Новий Lynk&Co 02 дебютував у задньопривідній версії потужністю 272 к.с. Батарея місткістю 66 кВт∙год забезпечує 445 кілометрів автономної їзди, зарядити її до 80% за допомогою швидкої зарядки постійним струмом можна лише за 30 хвилин. До першої сотні електромобіль прискорюється за 5,5 секунди.

Lynk&Co 02

Європейські ціни на новий електричний кросовер Lynk&Co 02 стартують від 35,5 тисяч євро – це дуже приваблива цифра з урахуванням фактично преміального оснащення. Для порівняння, компактніший Volvo EX30 у Німеччині зараз коштує від 39 790 євро.

Источник материала
loader