Oppo Pad 3 Pro показує вражаючі результати в тесті на Genshin Impact
Oppo Pad 3 Pro показує вражаючі результати в тесті на Genshin Impact

Oppo Pad 3 Pro показує вражаючі результати в тесті на Genshin Impact

До запуску Oppo Pad 3 Pro, запланованого на 24 жовтня, залишилися лічені дні. Останній витік інформації з цифрової станції чату, ігровий тест Pad 3 Pro, нарешті свідчить про завершення розробки. Тест ігрового процесу Genshin Impact на майбутньому планшеті показує дивовижні результати – пристрій пропонує середню частоту кадрів 59,53 кадра в секунду під час роботи гри з високою роздільною здатністю 2,1 КБ.

Pad 3 Pro вдалося витримати Genshin Impact зі швидкістю 120 кадрів в секунду

На додаток до цього, планшет також підтримує ігровий процес зі швидкістю 120 кадрів в секунду в Genshin Impact, де він пропонує середню частоту кадрів 119,25 кадра в секунду. За словами типстера, це досягається за допомогою технології інтерполяції кадрів.

Oppo Pad 3 Pro показує вражаючі результати в тесті на Genshin Impact - Фото 1

Хоча порадник не розповідав багато про реалізацію функції Oppo, він зазвичай використовує окремий чіпсет для малювання кадрів між тими, що генеруються основним графічним процесором, і забезпечує більш плавний рух.
.
Що ще дивує, так це стабільна робота Pad 3 Pro. За винятком деяких випадкових заїкань, він підтримував максимальну частоту кадрів протягом 30-хвилинного тестування зі швидкістю 60 і 120 кадрів в секунду. Планшет споживав близько 10,5 Вт енергії протягом ігрового сеансу, що теж не надто багато.

Однак розсіювання тепла також є дуже важливим фактором, коли йдеться про тривалу продуктивність, і ми не маємо даних про це для цього тесту. Просто змінивши ситуацію охолодження, ви можете повністю змінити тривалу роботу пристрою. Наприклад, Nubia Redmagic 9S Pro (з вентилятором) показала понад 59 кадрів в секунду в цій грі під час попереднього тесту, тоді як Xiaomi 14 Pro вдалося набрати лише близько 38 кадрів в секунду, незважаючи на роботу на тому ж чіпі. Оскільки ми не знаємо, при якій температурі навколишнього середовища тестувався Pad 3 Pro, ми повинні сприймати результати з дрібкою солі.

З усім тим, тест також підтверджує використання чіпа Snapdragon 8 Gen 3, який базується на стабільному та ефективному 4-нм техпроцесі.

Pad 3 Pro має дизайн, подібний до свого попередника, оснащений 12,1-дюймовим 3K IPS LCD-дисплеєм і акумулятором ємністю 9510 мАг, який підтримує зарядку 67 Вт, а також до 16 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ пам’яті. Важливим у контексті є те, що тест Genshin Impact проводився на версії планшета на 16 ГБ.

Источник материала
loader